Studio webinar - YourWebinar

Studio webinar

Studiowebinar

Valt je keuze op een studio webinar dan kunnen wij je bijstaan in onze eigen, professionele faciliteiten te Amsterdam. Voor een uur uitzending trekken we 3 uur studiotijd uit en voorzien we minstens 500 deelnemers. Je kunt minimaal gebruikmaken van 2 HD camera’s en alle nodige, technische begeleiding. Op ons green screen projecteer je ondertussen elke achtergrond die je maar wenst. We registreren niet enkel je video, maar zorgen ook voor een piekfijne webinar omgeving, die voldoet aan al je (interactieve) wensen, inclusief screensharing van programma’s zoals PowerPoint.

Bereikbaarheid

Deelnemers van een webinar kunnen op hun gemak vanachter een eigen PC, Mac, tablet of smartphone het webinar volgen ongeacht waar ze zich bevinden. Voor een webinar is het niet nodig om een software te downloaden. Deelnemers kunnen op een link klikken en direct meedoen aan het webinar, dit maakt de organisatie van een webinar nog eenvoudiger! Na afloop van de live uitzending is het webinar eenvoudig terug te kijken via een link die de deelnemer in zijn mailbox ontvangt.

Waarom Your webinar

Omdat wij je deskundige all-in-one pakketten kunnen aanbieden aan haalbare prijzen. Zo koop je niet enkel gemoedsrust, maar ook een gegarandeerd professioneel resultaat. Alles verloopt daarbij onder een en hetzelfde dak en via onze eigen vakkundige handen: van advies, over het ontwikkelen van het juiste opzet, tot de eigenlijke organisatie en personalisering van je concept. Hiervoor maken we onder andere gebruik van unieke, zelfontworpen software, waarmee we je webinar in een oogopslag kunnen personaliseren, van de inschrijving tot alle mogelijke (technische) hulpmiddelen en communicaties. Is je webinar klaar, dan kun je ook tijdens de uitzending zelf op onze volledige steun blijven rekenen. Dit zijn onze voordelen op een rij:

  • Volledige organisatorische en technische begeleiding;
  • Toegang tot een professionele opnamestudio;
  • Professionele opnames op locatie via mobiele set;
  • Toegang tot de gespecialiseerde “Connect Your Webinar” software;
  • Mogelijkheid tot het volgen van de “Webinar Organiseren” training;
  • Professionele kwaliteit in HD