Gratis webinar ‘MS Project’

Elke maand organiseren wij voor Learnit Training gratis webinars. Op 23 oktober wordt het webinar ‘MS Project: Plannen in Excel? Of toch niet?’ gegeven door Learnit trainer Roy Nieuwenhuijzen. Lees snel verder voor meer informatie! 

 

Learnit Training is een Cedeo-erkend trainingsbureau dat meer dan 800 trainingen aanbiedt, zowel op basis van open inschrijving als maatwerk in opdracht van bedrijven. Elke maand organiseren zij gratis webinars op het gebied van IT of communicatie.

 

 

Over het webinar

 

Schrijf je via deze link in voor het webinar

 

Onderwerp: MS Project: Plannen in Excel? Of toch niet?

Datum: 23 oktober 2018

Tijden: 11.00 – 11.30

 

Inhoud:

 

Omdat Excel nu eenmaal bovenop in onze gereedschap koffer ligt, wordt dit ook voor van alles gebruikt. Ook bij het maken van een projectplanning ligt het voor de hand om dit in Excel te doen. Nadelen zijn er volop: geen afhankelijkheden, geen rapportages, alles handmatig aanpassen en daardoor kans op fouten. Beter is het om een programma te gebruiken dat hier speciaal voor ontwikkeld is: MS Project. Met dit programma is het weliswaar niet eenvoudig een planning op te zetten maar eenmaal onder de knie is het onmisbaar geworden bij het maken van een planning, het bewaken van de voortgang en de rapportages.

 

In dit webinar zal onze trainer Roy Nieuwenhuijzen laten zien wat de mogelijkheden van het programma zijn en ook de beginnersfouten te leren voorkomen. Hierna kunt u zelf aan de slag met het opzetten van een eigen planning in MS Project.

 

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

* Instellingen

* Kalenders

* Sub- en hoofdtaken

* Afhankelijkheden

* De GANTT weergave

 

Wil jij hier aan deelnemen? Schrijf je dan nu in via deze link.

 

Wil je ook een webinar organiseren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of op 020 – 636 91 78!